KLUB

Od utemeljenja, daleke 1920. godine, Plivački klub Jadran radi ono što najbolje zna - provodi kvalitetan sportski program i stvara izuzetne osobe. Naglašavamo riječ "osobe", jer naše plivačice i plivači osim što su vrhunski sportaši natjecatelji, također su i zdravi ljudi, otvorenog uma željnog znanja na svim područjima života. Upravo je naš Klub dao najveći broj plivačica i plivača u Hrvatskoj koji su završili američke fakultete ili se školuju u Americi.

Naglašavamo riječ "osobe" jer konstantno radimo i sportsku edukaciju roditelja i njihovo involviranje u plivački sport preko raznih klupskih aktivnosti. Na taj način postižemo veću razinu razumijevanja specifičnosti plivačkog sporta i kvalitetnijeg odnosa roditelj - dijete tijekom ključnih godina djetinjstva mladih sportaša.

Svaki naš član može biti ponosan na naše Olimpijce, medalje sa velikih prvenstava, 19 osvojenih ekipnih državnih prvenstava, 9 osvojenih kupova i "nebrojene" medalje sa državnih prvenstava svih uzrasta. Teško je izbrojiti koliko je naših članova bilo ili jest državni rekorder, koliko ih je bilo u reprezentaciji ...

Postignuća naših plivačica i plivača na sportskom i životnom planu nisu slučajnost. Mi stvaramo pozitivnu natjecateljsku atmosferu i duh koji vode do vrhunskih postignuća pojedinaca.

01.07.2017
MOGIĆ BRONČANI!
28.06.2017
EUROPSKO JP, NETANYA (ISR)
24.05.2017
OBUKA NEPLIVAČA NA ZVONČACU!
22.10.2016
Jadran Grand Prix 2016.
08.07.2016
Karlo Noah Paut Brončani na EJP!
Plivači

Treneri

Škola plivanja

Raspored treninga

Foto galerija
Copyright © PK Jadran - sva prava pridržana, webmaster@pk-jadran.hr